وزارت خارجه ایران، نیرو‌های مسلح کشور‌های عضو اتحادیه اروپا را تروریستی اعلام کرد مهاجمان مسلح ۳۸ نفر را در نیجریه کشتند ترامپ: تعرفه جهانی را به ۱۵درصد افزایش می‌دهیم حزب‌الله شهادت ۸ تن از نیرو‌های خود را در حملات اسرائیل به بقاع تایید کرد طالبان کتک زدن همسران و فرزندان را مشروع کرد سنتکام تصاویری از تمرین نظامیان آمریکایی در منطقه منتشر کرد + عکس سقوط بالگرد در روسیه؛ ۳ کشته برجا گذاشت نمایش توان دریایی ایران در کنار بیش از ۷۰ کشور/ ناوشکن دنا در سواحل هند پهلو گرفت پاسخ ایران به اظهارات دونالد ترامپ درباره آمار قربانیان پرونده اپستین؛ لرزه یک رسوایی دیگر بر ستون‌های کاخ سلطنتی انگلیس دو پیشنهاد تاییدنشده ایران به آمریکا در مذاکرات نقشه ترامپ برای توافق هسته‌ای با بن‌سلمان مخالفت انگلیس با استفاده از پایگاه‌هایش برای حمله به ایران ادعای تازه ترامپ درمورد ایران و جزیره دیه‌گو گارسیا ترامپ ضرب‌الاجل تازه‌ای برای ایران تعیین کرد

کربی: بایدن به دنبال گفتگوی بدون پیش شرط با کره شمالی است

سخنگوی شورای امنیت ملی آمریکا از درخواست واشنگتن برای گفتگو با پیونگ یانگ خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۳:۵۳ - ۲۷ مرداد ۱۴۰۲ - 2023 August 18
کد خبر: ۲۰۰۱۰۹

به گزارش راهبرد معاصر، افزایش آزمایش‌های موشکی کره شمالی در برابر رزمایش‌های متعدد آمریکا و کره جنوبی باعث تشدید تنش‌ها در شبه جزیره کره طی چند ماه اخیر شده است. با این حال، بازدارندگی هسته‌ای پیونگ یانگ مقامات واشنگتن را برآن داشته است به دنبال راهکاری به منظور آرام ساختن شرایط باشند.

 

به گزارش ساوث چاینا مورنینگ پست، یک مقام ارشد کاخ سفید اعلام کرد جو بایدن، رئیس جمهور آمریکا به دنبال ملاقات بدون پیش شرط با کیم جونگ اون، رهبر کره شمالی و مذاکره پیرامون عاری سازی شبه جزیره کره از تسلیحات هسته‌ای است.

 

جان کربی، سخنگوی شورای امنیت ملی آمریکا در گفتگو با رسانه‌ها تاکید کرد: کره شمالی به این درخواست ما پاسخ مثبتی ارائه نکرد، اما این موضوع همچنان بر روی میز است. ما به دنبال آن هستیم که با طرف مقابل رو در رو نشسته و بدون هیچ پیش شرطی به مذاکره بپردازیم.

 

سخنان کربی در حال مطرح می‌شود که بایدن امروز (جمعه) در کمپ دیوید میزبان رهبران کره جنوبی و ژاپن است. مقابله با تهدیدات هسته‌ای کره شمالی یکی از اصلی‌ترین محور‌های گفتگو میان رهبران ۳ کشور را تشکیل می‌دهد.

 

جان کربی از ارائه جزئیات پیرامون زمان ارائه پیشنهاد از سوی آمریکا به طرف کره‌ای اجتناب کرده و افزود: دولت بایدن در حال افزایش تلاش‌ها به منظور ارتباط با پیونگ یانگ است.

 

وی در پایان تاکید کرد: علی رغم بی علاقگی کره شمالی به درخواست ما، واشنگتن باید اطمینان حاصل کند از هر نظر آماده دفاع از امنیت ملی خود و منافع شرکایش شامل کره جنوبی و ژاپن در منطقه است.

 

دونالد ترامپ، رئیس جمهور پیشین آمریکا موفق شد ۳ بار در طول دوره ریاست جمهوری خود با کیم جونگ اون دیدار کند. این در حالی است که با ادامه سیاست‌های خصمانه واشنگتن، هیچ کدام از این دیدار‌ها در نهایت نتوانست مشکلات در روابط میان دو کشور را حل کند./ باشگاه خبرنگاران

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار